Dat is ook mogelijk. Je kunt het voordrachtformulier hier uitprinten, invullen en opsturen naar:
PEP Den Haag
Kartiniprijs (+ jaartal)
Riviervismarkt 2
2513 AM DEN HAAG

Voorbeeldvoordrachten kunnen je daarbij helpen:
K_Voorbeeldvoordracht 1 K_Voorbeeldvoordracht_2
Ook de juryrapporten van voorgaande jaren kunnen je wellicht inspireren. Zie hiervoor bij ‘Eerdere winnaars‘.

De uitreiking is ieder jaar een programmaonderdeel van de Haagse Viering van Internationale Vrouwendag. Datum, locatie en tijden worden in januari bekend gemaakt.

Nee, winnaars van de Kartiniprijs zijn uitgesloten van deelname.

Ja, dat is mogelijk; misschien zijn er zelfs nog aanvullingen op de voordracht mogelijk.

Ieder jaar stelt PEP Den Haag op verzoek van de gemeente een nieuwe jury samen die een afspiegeling vormt van verschillende geledingen binnen de samenleving. De vijf juryleden beschikken over voldoende kennis en inzicht in de ontwikkelingen op het terrein van emancipatie.

Ja, behalve als het een structurele gemeentelijke subsidie betreft van meer dan 10.000 euro per jaar.

Ga naar een van de vele gemeentelijke voorzieningen waar je wel kan printen zoals bibliotheken, Buurthuis van de Toekomst.

Maar het is ook mogelijk een handgeschreven voordracht in te sturen. Vermeld wel alle informatie zoals op het voordrachtformulier wordt gevraagd. De motivering mag niet meer bedragen dan 2x een A-viertje.

Over de beslissing van de jury kan niet worden gecorrespondeerd.

PEP Den Haag verzorgt jaarlijks de organisatie van de Kartiniprijs. Ondanks de uitbraak van het coronavirus blijft PEP gewoon bereikbaar per telefoon en online. Ons kantoor is gesloten.

Heeft u vragen over de Kartiniprijs? Wilt u een van de kandidaten interviewen of heeft u een mooie samenwerking voor ogen met een kandidaat? Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Ook in deze tijd leggen wij graag de verbinding!